opc_loader

 

 

               BEZ0RGEN/RETOUREN

Betreft de bezorging en retourprocedure
 

  • Retro Mix levert producten binnen en buiten Nederland.
  • De bezorgkosten zijn afhankelijk van het formaat van het product en de bestemming. De prijs van de bezorgkosten ziet u terug bij het afrekenen.
  • Bestellingen worden verstuurd op maandag t/m zaterdag, er worden geen bestellingen verstuurd op zon- en feestdagen.
  • Zodra een betaling door ons is ontvangen, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden, u ontvangt hiervan een bevestiging via de mail.
  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat de levering van uw bestelling er langer over doet dan op reguliere dagen.


Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

 

Indien u niet tevreden bent over het product, kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit houdt in dat u veertien dagen bedenktijd heeft vanaf het moment dat u het product ontvangt. U kunt het product binnen veertien dagen kosteloos terugsturen. Zodra RETRO MIX het teruggestuurde product heeft ontvangen en nagekeken op beschadigingen, wordt het verschuldigde bedrag aan u overgemaakt met de betaalwijze die u heeft gekozen voor de aankoop, tenzij anders met u wordt afgesproken. 

 

Bezorgkosten van retourzendingen na veertien dagen bedenktijd, worden niet vergoed. Het product moet in goede en complete staat worden teruggestuurd, in de oorspronkelijke verpakking of op andere zorgvuldige wijze.

 

De retro hipster kunt u passen met uw eigen ondergoed eronder. Zodra u het ondergoed heeft gedragen, kunt u het in verband met een goede hygiëne niet meer retour zenden.